www.elektronika.com

Pas shumë kërkesash, na është dhënë mundësia që t'u sjellim në forum librin Programimi në C dhe C++
Librin e kemi sjellë në forum për ata persona që kanë dëshirë të mësojnë për informatikën, por nuk kanë mundësi t'i blejnë librat në Shqipëri.
Librin mund ta lexoni në formatin PDF me programin Acrobat/Adobe Reader
LIKNU PER SHKARKIM http://www.mediafire.com/?5w3os1o4knovxnf

Pershendetje. Ketu vendosa te postoj dhe tua dhuroj kete liber per programerë.Eshte nje liber shume i mire me shembuj praktik dhe me shpjegime shume te mira.Libri permban diku mbi 500 faqe.Permbajtja e Librit fillon prej shpjegimeve dhe shembujve per fillestaret deri ne nivelin me te larte te kesaj gjuhe .Gjuha e librit eshte ne Anglisht .besoj qe do ju pelqej

LINKU PER SHKARKIM http://www.mediafire.com/?d82b3of1jh3bxqz

BAZA TE DHENASH 3 USHTRIME TE ZGJIDHURA
KLIKO KETU PER TA SHKARKUAR ARKIVEN http://www.mediafire.com/?338dl0gpqd4pcg1
USHTRIMET FOKUSOHEN ME SHUME TE
1-DIAGRAMA EER
2-VARESIA FUNKSIONALE DHE NORMALIZIMI
3-ALGJEBRA RACIONALE DHE SQL
MATERIALET JANE NE ANGLISHT BY ANDRIT COMPUTER PROGRAMMING