www.elektronika.com
ARDIT HACKER
|: POWER by ANDRIT :|

POWER BY : PROXY & .::ANDRIT::. .::INXHNIER .::ELEKTRONIK::. & .::COMPUTER PROGRAMMING::.
.:: YOU NEVER STOP TIRANA ::.
ANDRIT - WE ARE SIMPLY THE BEST....!!!!! ? ELEKTRONIKA ? ---> PROUD TO BE ALBANIA <---
WEBSITE ~~ http://WWW.ANDRIT-HACKING.UCOZ.COM/
WEBSITE ~~ http://WWW.ARDIT-HACKER.PAGE.TL/
WEBSITE ~~ http://WWW.ENGENIERING-ELECTORNICA.PAGE.TL/
WEBSITE ~~ http://WWW.ELEKTRONIKAWEEBLY.WEEBLY.COM/ |:~ Contact:0695718223 ~:| ________________________________________________________*?
SKYPE NAME (andrit.android)
MSN\//\//\//\// andrit_engeniering_electornica@Cw-Network.Net
MSN\//\//\//\// andrit_engeniering_electornica@depinfo.info
JOB:WEBMASTER
Facebook facebook.com/andrit.engeniering.electornica
EMPLOYERS-.-.- Electronic College & Computer Programming
**%%#^%^@#!%^@@^*^$@%@%$@^ EXPERT SOFTWARE AND HARDWARE
Tutorial shqip per kompjuterin tuaj, programim ne web, programim ne windows
, tutorial mysql, tutorial html shqip.
Gjithcka mbi informatikën, libra elektronike dhe informacion të shumëllojshëm.
Ekspertët janë të ftuar të ndajnë dijen e tyre me ata që kanë dëshirë të mësojnë sa me shumë nga bota
e pafund e informatikës.BY FAKULTETI I INXHINIERISE ELEKTRONIKE I PERGJITHSHEM (ANDRIT)
HP management software for servers, storage, PCs and workstations.
CD , kompjuter , inxhinieri , për , portë , informacion , përgatitje , shkencë , Studentët ,
Teknologjia VETEM NE KETE FAQE BY FAKULTETI I INXHINIERISE ELEKTRONIKE I PERGJITHSHEM (ANDRIT)
***????//\//\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\@@@@@@%%%&&^%$%&$&#^%&^$&^$^$#@%^$#^#%&$^@$%^@$^&#$^&@$^

null