www.elektronika.com
 
facebook.com/andrit.engeniering.electornica

Screen Name $%$%$%$%$%$  andrit.android(Skype)

INFO:andrit_engeniering_electornica@Cw-Network.Net
INFO:andrit_engeniering_electornica@depinfo.info
 


Melina
02/07/2011 09:40

shume te bukur e ke bere kete website hallall per punen e mbare dhe te faleminderit dhe nje here me ke ndihmuar shume te gjuha c++ shume shume reskepkte te vecanta dhe te perzemerta melina

Reply

Faleminderit shume melina te degjofsha te miren .reskpekte te vecanta dhe nga ANDRIT COMPUTER PROGRAMMING

Reply
visi
02/07/2011 11:59

i papare je

Reply
ANDRIT COMPUTER PROGRAMMING
02/08/2011 11:17

Faleminderit shume visi reskepkte te vecanta

ReplyLeave a Reply.