www.elektronika.com
 
facebook.com/andrit.engeniering.electornica

Screen Name $%$%$%$%$%$  andrit.android(Skype)

INFO:andrit_engeniering_electornica@Cw-Network.Net
INFO:andrit_engeniering_electornica@depinfo.info
 


Comments

Melina

Mon, 07 Feb 2011 09:40:05

shume te bukur e ke bere kete website hallall per punen e mbare dhe te faleminderit dhe nje here me ke ndihmuar shume te gjuha c++ shume shume reskepkte te vecanta dhe te perzemerta melina

 

Mon, 07 Feb 2011 09:43:49

Faleminderit shume melina te degjofsha te miren .reskpekte te vecanta dhe nga ANDRIT COMPUTER PROGRAMMING

 

visi

Mon, 07 Feb 2011 11:59:21

i papare je

 

ANDRIT COMPUTER PROGRAMMING

Tue, 08 Feb 2011 11:17:36

Faleminderit shume visi reskepkte te vecanta

 Leave a Reply